Official Rainbow Loom shop
   • Levertijd binnen 48 uur Rainbow Loom
   • Gratis verzending vanaf 50 euro Rainbow Loom
   • Veilig betalen Rainbow Loom
   • De beste service Rainbow Loom

Over ons

Rainbowloomnederland.nl is een van de weinige geauthoriseerde webshops door de exclusieve importeur voor de Benelux (IT Netherlands BV)


Onze kracht is het grootste assortiment van de originele Rainbow Loom artikelen gecombineerd met de snelle levertijd en de grootste voorraden.
Wij staan voor kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Waarom de keuze voor Rainbow Loom?

De keuze voor Rainbow Loom was snel gemaakt. De focus op kwaliteit, merk en service in plaats van prijs gaf de doorslag bij het maken van onze keuze. Geen enkel ander merk dan Rainbow Loom kan dat waarmaken.

Vanuit onze visie is Rainbow Loom meer dan een rage of trend. Rainbow Loom is in onze ogen een van de grootste nieuwe product innovaties van de afgelopen decennia.

Waar de “rage” begon met het maken van armbandjes en kettinkjes, ligt de focus nu op de eigen verbeelding en inzicht. Het maken van Rainbow Loom jassen, tassen en telefoonhoesjes wordt namelijk allang niet meer als onmogelijk gezien.  


Wat is ons doel?

Ons doel is om boven alles, al onze klanten tevreden te stellen en duidelijk te communiceren. 
De verwachtingen van u als internet consument  liggen hoog, de snelste levertijd in combinatie met een betaalbare prijs en de beste service bepalen het succes van onze webshop. 

"Dit besef in combinatie met onze visie, zal in de toekomst ons succes als web ondernemers bepalen."